Projektgeneráló Szeminárium
A program célja információt szerezni a kistérségben folyó ifjúsági munkáról, felmérni a szükségleteket és közösen megtalálni az együttműködési lehetőségeket, hogy minél több új projektötlet szülessen.
Új Hullám
Jánoshalma Kistérségében Ifjúsági kezdeményezéseket segítő program. A programra a vidékiek számára buszt szervezünk. A vetélkedők és a versenyek győztesei díjazásban részesülnek! Bővebb információ: info@ehe.hu
Civil szervezetek napja és Top-Expo!
Az Erdélyi Hagyományokért Egyesület 2010. 09. 10-12-ig részt vett a Kiskunhalason megrendezésre kerülő Civil Szervezetek napján és Topolyán a TOP EXPO-n. Kiskunhalasi program célja a civil szervezetek bemutatása volt.
Hírmorzsák:
Lezárult a 2008-as Guruló Kistérség Program sorozat ... Bővebben
Melyik internet böngészőt használjam? ... Bővebben
Dokumentumok
Dokumentumok
Kistérségi és Települési Ifjúsági Hálózat (KITTI HÁLÓ) Szervezeti és Működési Szabályzata
EHE Jelentések
EHE Jelentések
Erdélyi Hagyományokért Egyesület
Legfrissebb Hírek
Legfrissebb Hírek
A Kitti Háló legfrissebb hírei
Tallózó
Tallózó
Itt szemezgethet az általunk ajánlott honlapok hírei között.
Elérhetőségek
Elérhetőségek
Koordinációs tanács
Koordinációs tanács
Vezetőség
Szerkesztőség
Szerkesztőség
Fotó pályázat
KIT
KIT
Kistérségi Ifjúsági Tanács
Tevékenységek
Tevékenységek
A KITTI HÁLÓ története
Az Európai Bizottság, felismerve a változtatás szükségességét, és látva a kihívások mértékét, a jelenlegi rendszer korlátait, az Ifjúsági Tanács 1999 végén tartott ülésén, egy Fehér Könyv megírását javasolta, melynek témája az európai együttműködés új formája az ifjúságpolitika terén. A megjelent Fehér Könyv az Európai Parlament feltétlen támogatását élvezi. A Fehér Könyv célja az ifjúság területén egy új együttműködési keret megteremtése, melynek fő eleme: - a nyitott rendszerű koordináció alkalmazása az ifjúsági kérdésekben.
Bővebben
Kistérségi és Települési Ifjúsági Hálózat (KITTI HÁLÓ) Szervezeti és Működési Szabályzata
Az 1989 évi II Törvénykönyv rendelkezései szerint az egyesülési jog, mint mindenkit megillető alapvető szabadságjog alapján a Duna – Körös – Maros – Tisza Euró Régióban működő ifjúsági szervezetek, közösségek létrehozzák a Kistérségi és Települési Ifjúsági Együttműködési Hálózatot.
Bővebben
CISZI
Új tevékenységünk, mely március elejével indul, a Jánoshalmi Kistérségi Civil Információs és Szolgáltató Iroda /CISZI/
Célja a munkavállalók, munkaadók, pályakezdők, kismamák, nyugdíjasok, szociálisan rászorulók segítése. Megoldást keresünk álláskeresésben, önéletrajzírásban, képzésben, átképzésben, a hozzánk fordulókat segítjük felkészülni állásinterjúra.
Bővebben
  • A KITTI HÁLÓ története
  • Kistérségi és Települési Ifjúsági Hálózat (KITTI HÁLÓ) Szervezeti és Működési Szabályzata
  • CISZI